lördag 28 augusti 2010

Visst får man drömma?

Jag drömmer om en sprillans ny barnvagn... Det vore nåt. Men det är dyyyyyyyyrt, så jag fortsätter drömma vidare. :P

4 kommentarer:

Jäcka sa...

Röstar än en gång på BRIO. Camilla hade ju en svart till Julia, som var supersmidig, lätt och bra. Min emmaljunga var ju som en koloss, men bra på långprommisar. Eftersom du bor i stan borde du ha en smidig. Kolla brio på nätet. Gör det. Jag vet, Emmaljunga är snygga - men det finns fina brio å i längden VILL man fanimej ha en riktigt lätt och praktisk vagn. Trust me.

Micka sa...

Brio är fina men tänk på att du bor i norrland och kommer att vara ute och promma i snö och slask och då är emmaljunga bra. Har inhandlat en emmaljunga cerox sportvagn med lite grövre hjul och den tycker jag är lätthanterlig :)

Emma sa...

Vi har siktat in oss på en Emmaljunga Citycross, helst en ny då jag vill välja färg själv och tanken är att vi ska spara den till kommande barn. (Vi tänker alltid framåt. ;)) Tyvärr är det som du säger, dyrt men det kan vara värt det, i alla fall som vi tänker. ;)

Malla sa...

Vi har en från Baby Travel, en jogger eller vad de heter. Med ett hjul fram - extremt lätt att manövrera och köra i både snö och slask :) Skulle inte vilja byta till en 4-hjuling!