måndag 29 oktober 2012

....

Är toktrött, stressad, förkyld och totalt förvirrad av omställningen av klockan.... Tenta på torsdag och det är inte mycket som fastnar, fattar inte vad problemet är alltså! Håller på att bli galen! :/

Helgen har i alla fall varit riktigt bra! Mysfredag med lite kalas hos systern som fyllt år, lördag hade vi en familjedag på stan med allt vad det innebär och söndag svängde vi förbi Svensbyn och hälsade på och efter det åkte vi och snabbfirade busiga Wilma som fyllde hela 6 år i fredags! Hon var ju nyss en liten plutt... Det går undan!

Idag står pluggdejt med bästa Jäcka på agendan, inte för att vi läser samma kurser men det spelar ingen roll - plugg som plugg liksom. :)  Blir bra det. I em är det dags för ett "vanligt" övningstillfälle hos frissan V inför hennes gesäll, dagen D börjar närma sig för henne - spännande! :)

Förra veckan hade vi även in bilen på verkstaden för service och rep, fastän det kostade en rätt stor slant så känns det faktiskt på den att det var en bra grej! Vanligtvis så märker man ju inte ens att man haft in biljäkeln, men nu var det en betydligt piggare bil vi hämtade hem från verkstaden så det var kul.

Vi har även haft redovisningar av våran VFU på skolan och där blev jag godkänd så det är riktigt jäkla skönt att ha det avklarat! :)2 kommentarer:

Jessica sa...

Tack för idag, det var (trots att det inte märktes) en spark i baken! Jag hoppas jag kan återgälda dig nån gång också. Kram!

Loo sa...

Hörde att ni bara har regn, trist som fan :/ Vi har fått ytterligare 1,5 dec. Det piggar upp! Krya på dig :)