lördag 30 augusti 2008

Jag lyckades sova i TVÅ timmar! Hur skönt som helst - och det bästa var att Rejsa-Bus också sov hela tiden.

Powernapen gav dock resultat - jag har nu slipat klart och målat första varvet på taket i ena sovrummet uppe. *nöjd* Längtar efter att få börja tapetsera! Gillar att tapetsera för att man ser resultat snabbt och det blir massor snyggare än att måla.

Imorrn ska vi och kika på en lgh som är ledig fr o m 1 december. Nog borde vi väl ha blivit av med huset tills dess, eller? Det är ju tre månader bort..... Hmm. Jaja, vi får se hur vi gör - ska kolla på den först iaf. Det är en trea i markplan med uteplats och övervåning så man har ingen ovanpå som lever om eller så, rätt skönt. Rätt lugnt område, bra med promenadvägar, nära till stan, nära till gubbens jobb.... Kan funka rätt bra alltså. :) Nackdelen är att det är rätt gamla hus så det är lite slitna kök och badrum, men har man tur kan man få lite gjort för en billig peng. :)
Rapporterar mer imorrn.


Nu är det inte ens två veckor innan vi åker till Turkiet!! Jeejj! Ska bli riktigt skönt att bara sola och bada i en hel vecka - inga måsten alls. Lite nervös för själva flygresan dock - gillar inte riktigt att flyga... Tack och lov så är det ingen längre flygning, det är skönt.

Inga kommentarer: