torsdag 28 augusti 2008

Och nu då?

Jaa, vad händer härnäst? Nu har vi ju vovven, vi har kombin och vi har huset.... I alla fall ett tag till.

Nu händer det grejjer! Vi ska byta läge - dvs att vi ska sälja huset, mellanlanda i en en lägenhet och sen hitta ett hus med lite bättre läge. Närheten till skog saknar vi då det är rätt skönt när man har hund, sen att kunna ha henne lös på gården vore verkligen toppen. :) Ett lite mindre hus, kanske med 3 sovrum skulle räcka gott och väl för oss - det här är lite väl stort i dagsläget.

Många frågar även hur vi tänker göra med bäbishistorien.... Vi har pratat mycket och kommit fram till att vi inte orkar bråka med landstinget längre, utan vi försöker på egen hand - det blir bäbis när det är tänkt att det ska bli. Jag har, på gott och ont, blivit rätt härdad när det kommer till missfall så några till gör nog varken till eller från. Vi har även blivit lovade att om vi plussar igen så kommer vi att få tidigt vul och därefter täta kontroller för att se om det stannar kvar och att hjärtat pickar på. Det känns rätt tryggt....



Nä, nu ska Rejsa-Bus få kvällsmat.... Kanske tar mig nåt jag också.


Gå inte genom livet utan att leva. Lev för dig själv, inte för alla andra.

2 kommentarer:

C sa...

*Kram från storstan*

Anonym sa...

Nämen! Ska ni flytta! :O Ni som bor så fint :) (fast jag förstår själv är man ju en nomad inne på hus 2, tänk om det inte är sista huset för oss... hahaha)