lördag 21 juli 2012

Vo jär häjjn?

Z har helt bytt kvällsrutiner och jag vette klån om jag gillar dem.... Det som tidigare kallades "gonatt vid 19:ish, utan större problem" är nu uppgraderat till "gonatt vid 21:ish efter många om och men". Och nej, tror inte att det spelar nån större roll om han sover under dan och inte då han idag, för första gången ever, totalvägrade att vila efter lunch vilket aldrig någonsin varit ett bekymmer... Vad händer och hur styr vi upp häjjn?

2 kommentarer:

Jennie och Norah sa...

Haha, vad söt du är! Själv tycker jag att jag har så svårt att skriva ner det jag tänker och få det att låta som jag föreställt mig. Så jag tackar allra ödmjukast att du kände med mig! =)

Åhh, sömnrubbningar is not tha shit. Är det för ljust? För varmt? Norah somnar som sagt mkt senare på sommaren för att "det är inte natt när det är ljust". Grymma sommar! =)

Emma sa...

Dom blir ju äldre och behöver mindre sömn, fast han kanske tog i liiiite väl där... ;) Vilja har haft sina perioder då hon sovit mindre och knappt alls på dagen men det har som gått till sig, så tyvärr har jag inga tips direkt :P