onsdag 8 juni 2011

Ljuvliga värme!

Värmen är helt underbar, men undantag för ett par saker - hunden och junior. Rejsa flåsar sig igenom dagarna och lillen vet inte vart han ska ta vägen, han som är varm som en kamin i vanliga fall... :S  Vad tusan gör man med de små? Läste någonstans att de inte ska behöva dricka vatten så länge de ammar/äter ersättning - men det känns ändå som att jag skulle vilja ge honom lite extra vätska såna här dagar. Hur gör ni som har/haft såna här små under sommaren? 

2 kommentarer:

CK sa...

Det är klart du kan ge han vatten!! Ha han i bara blöja eller naken på en plastad frotte (blöjan är ganska värm också). Fukta hans hår med ljumet vatten så att huvudet håller sig svalt.. Vad mer?? Vänja inte honom till A/C annars blir det bara värre :p

Emma sa...

Jag ger då vatten åt Vilja när det är såhär varmt! Hon äter visserligen ganska ofta på dagarna ändå men t.ex. när vi är ute och går eller åker bil brukar jag ge henne litegrann :) Hon verkar inte riktigt förstå det där med vatten men en del åker väl ner och jag tror hon tycker det är skönt att få fukta munnen lite iaf :)