fredag 31 augusti 2012

Z önskar sig...

...en ny, vanlig, säng. Vi har fått ta hem en jättefin gammal växasäng från Svensbyn som vi tänkte måla och så skulle han kunna ha den ett tag. Idag insåg jag att Z "virvelvinden" Edin kommer att känna att den är lite väl smal för att vrida och vända sig till sömns i. Tyvärr. Jäkla skit! :/ Har kikar lite på Ikeas hemsida och deras säng "Kritter" i vitt vore nu himla najs. :) Får nog bli en sån istället då.


3 kommentarer:

Hanna sa...

De där med stoppbräda är ju riktigt smarta, hade inte Astrids säng haft en ordentlig kant så hade jag absolut köpt till en sån..Annars känns det som att det är lätt att rulla ur när det maskas runt om kvällarna :)

Sv: Jag tycker den är så himla snygg, men har inte riktigt vant mig än..Tycker att det blir svårt att få plats med fler än en aktivitet i varje ruta, måste nog köpa en smalare penna och skriva mindre ;)

Vildsaga sa...

såna brukar finnas på blocket typ lite då och då =)

Emma sa...

Har också spanat in den där men jag tror vi väntar en stund till :) Planen är att vänta till jul men vi får se, än så länge sover Vilja bra i spjälis och tycker det är mysigt. (dessutom skulle vi nog ha henne hos oss hela tiden om hon tog sig ur själv ;))