fredag 17 februari 2012

Buzzar: Nestlé välling

Mild Fullkornsvälling är den perfekta vällingen för barn som ganska nyligen fått smak på välling: den innehåller lagom med fibrer och är gjord på havre-, vete- och grahamsmjöl.

Som alla Nestlés vällingar är den osockrad och berikad på vitaminer och mineraler.

Mild Fullkornsvälling är tillverkad i skånska Bjuv, där Nestlé har gjort välling på samma sätt sedan 1975. Mjölken kommer från gotländska kor, medan fullkornet kommer från gårdar i Skåne och Småland. På www.nestlevälling.se kan du läsa mer om Nestlés sortiment och ta del av andra matnyttiga och förbluffande fakta om deras välling!

Vad tycker då jag (eller Z egentligen)? Vi har tidigare kört på Nestlés produkter då han tidigt fick ersättning, han mådde mycket bättre på dem än på annat märke faktiskt. Nu har vi köpt det andra märket på ettårsvällningen då vi inte hittat Nestlés på Kvantum, men det visade sig att den bara stod illa till så nu lär vi fortsätta med detta. :)  Provpåsarna vi fick hem är 8-månadersvarianten, men de skickade även med ett stort paket ettårsvälling så den får Z nu och mår himla bra i lillmagen!

1 kommentar:

Emma sa...

Kanske vi ska prova en sån påse imorgon på morgonen då :) Har fått några stycken men är lite tveksam till fullkorn "redan" ;)