måndag 6 februari 2012

Det tar sig!

Gick in i v12 i lördags - känns rätt bra faktiskt. :)  Illamåendet kommer mer och mer sällan och jag ber till gudarna att den ska försvinna helt inom en snar framtid.
Jag har bestämt att i veckan ska jag försöka mig på ett pass på Korpen också, men det blir nog bara i gymmet så att jag i lugn och ro kan känna av kroppen. Känns som att jag bör ta det rätt lugnt då jag inte får i mig så mycket käk och därför inte har så där jättemycket extraenergi, om nån alls. Men röra på mig måste jag - saknar den där sköna känslan man får efteråt!

Ska blogga om helgens trevligheter ikväll - nu ska jag plugga lite!

6 kommentarer:

Tess sa...

ÅHHHH!!! Jag är så himla glad!!! =)

Mamma sa...

Ja jag är oxå så himla glad!! Kram.

Hanna sa...

Helt rätt tror jag, att lyssna på kroppen. Jag håller på att försöka komma igång med träningen igen jag också, börjar med simning eftersom det funkade så himla bra med Astrid i magen :)

Sv: Haha, vi får nog lägga band på oss själva..Stackars ungar som bara kommer få vara invirade i filtar hela dagarna så man hinner använda alla ;)

Jennie och Norah sa...

Det var inte ena dåliga tips du kom med!! =) Jag tror inte att Ante har prövat allt det där, så jag ska be honom läsa din kommentar! Du vet ju att har du lösningen så nöggest ja kom å krama dä nalta! =)

Therese Samuelsson sa...

Stort Grattis på Zacks stora dag!!! =)

MalinKa sa...

Grattis till supersnygga ettåringen Zack och grattis till er!! Jag har så sällan tid att vara inne hos dig och läsa! Tack för att du tar dig tid inne hos mig.
KRAM