söndag 26 februari 2012

En härlig dag!

Tanken var att ge sig ut i finvädret redan på fm, men det blev inte riktigt som vi tänkt oss. Men ut kom vi till slut! Vi hamnade på Vallsberget tillsammans med fina vännerna där vi grillade lite, åkte lite pulka och surrade - som vanligt. :P  Superhärligt! Som sagt, synd bara att vi inte kom oss ut tidigare. Nästa gång det är finväder så startar vi tidigare helt enkelt! :)

Middagen idag intogs på granngatan hos familjen Samuelsson/Björk. Tacos stod på menyn och gott som fasen var det! :D  Tror att det får bli tacorester till middag imorrn... Nomnom!

Lillfisen har haft en lite jobbig kväll med en riktigt jobbig magknip... Hujja så plågsamt det är att se de små ha så ont, man vill bara ta det från dem så de slipper det onda. :(  Till slut gav det med sig och han fick somna om. Dock får han sova i vårat sovrum inatt så vi är nära om det kniper i magen igen. Han har ju en säng i sitt rum och en säng i vårt rum då vi har inlett "projekt: sova i eget rum" och det då är skönt att ha en säng på båda ställena innan vi rott i hamn med detta. :)

Nu blir det lite Big Brother innan kudden ska dejtas. Gonatt!


Inga kommentarer: