söndag 23 september 2012

De där AirWick alltså!

Jag är en sån där som helst inte använder doftljus och liknande produkter så jag måste säg att det var med stor skeptisism jag tackade ja till erbjudandet från Buzzador och AirWicks doftpinnar. Det är förvisso liite missvisande att kalla dem "doftpinnar" då det inte är själv pinnarna som luktar utan de är där för att bestämma styrkan av doften.
Hursomhelst, den lukar helt frekkin amazing! Att ha doften av nytvättat i badrummet och i klädkammaren är inte helt fel - till och med galet rätt är det! :D Jag tvekar lite över att måsta lämna ifrån mig iaf några av dessa förpackningar, men samtidigt vill jag att alla ska få testa. Så, som jag skrev tidigare, hojta om du vill prova du också! :)

6 kommentarer:

Hanna sa...

Hoppas att det går bra med pluggandet idag och att du får massor gjort :)

Sv: Jag har funderat på doftpinnar från Partylite tidigare, men det har aldrig blivit av..Men nu ska jag som sagt köpa hem de här och prova :) Tvättstugan får bli första ställe att prova på!

Ja, en riktig liten rackare..Astrid gjorde precis likadant i vecka..38 eller något sånt, men hon började leva rövare under tiden vi gjorde ctg-kurvan på förlossningen. Det här busfröet har varit lite mer aktiv sen igårkväll, men jag hoppas och gissar att hen vilar sig i form inför vad som komma skall :P

Emma sa...

Jag vill gäna pova! :D ehh... vissa tangente funka inte som du se... däav bebis-spåket :|

Erika sa...

Emma: Vet inte om jag ska nå till andra sidan älven i veckan, men annars är det bara att du kommer förbi och plockar upp en förpackning! Hojta innan bara! :)

Emma sa...

Vi har säkert vägarna förbi nåndag så det blir bra! :D

Hanna sa...

Jag köpte hem Airwick igår, det luktar LJUVLIGT i tvättstugan :) Satte två pinnar efter din rekommendation, och tror att det blir lagomt hos oss också :) Vet du om man kan köpa refillflaskor med bara vätska? Glömde att kolla på Coop när vi handlade den :) Och hur länge brukar doften hålla?

Hanna sa...

..och förresten!

Sv: Jag har sett så många fina bebis-böcker, men den här är verkligen min absoluta favorit! Tvåa på listan är "Boken om mig-inte så lite kaxig" :)