lördag 29 september 2012

Hjärtat

13 kommentarer:

Jennie sa...

Men lillsnyggingen!!
Vem är han mest lik?

Jennie sa...

Det sägs ju att dom utveckas på olika områden. Utforskar han "klättervärlden" så är det det han fokuserar på och lämnar talet till lite senare. Hursom så kommer ju allt förr eller senare. Snart surrar han nog så pass mkt att du önskar att han var 1 år igen :p

Han är iaf grymt söt!!

Malla sa...

men gullig!

Greta sa...

Så fin bild=)

Loo sa...

Är d du som fotat? Skitfin ju

Hanna sa...

Meh snyggunge! :)

Sv: Tack så mycket, känns fantastiskt att nu vara fyra i familjen.

Det är ju fantastiskt med förlossningar, hoppas så att det snart är er tur igen!

Kramkram

Jennie sa...

Tack snälla! =)

Jag tycker att jag har blitt lite mörkare (är annars jätteblond i normala fall) när jag hr jämtfört utväxten med min blonda färgning. Men jag tror att den kommer att vara väldigt ljus till detta mörka hår nu. Vi får se! =) Vad har du för färg nu??

EvilElin sa...

För mig och Tau har det alltid kännts ok att dricka vin till middagen exempelvis, även om vi har barnen med. Jag tänker som så att det finns många föräldrar som inte ens har körkort och om det händer nåt allvarligt så ringer man väl oftast ambulans ändå. Jag har själv heller inga "dåliga minnen"från när/om mina föräldrar har druckit alkohol när vi barn var små. Det är ju ett högst personligt val och jag tycker att alla har rätt att göra som de vill och dömer ingen. Man får helt enkelt göra det man själv tycker känns bäst. Just nu känner jag att det är onödigt att ens ta ett glas till middagen, men vet egentligen inte varför. Är väl kanske rädslan av att barnen ska tycka att lukten är obehaglig eller liknande. Just ikväll tror jag att det blev jobbigt eftersom Tau åkte på gymet och jag är nog orolig för allt och inget ändå :)

EvilElin sa...

Och ja ang. att köra bil så håller jag helt med. Inte köra med en enda droppe i kroppen!

EvilElin sa...

Jag förstår precis ditt tänk och som du skriver så är det ju knappast skadligt att ni väljer som ni gör, snarare tvärt om!
För mig har det alltid vart viktigt att vi kan leva som "egna personer" också och inte bara föräldrar. Och detta gärna även om barnen är med. Ska det festas så är det naturligtvis utan barn, men för mig känns det ok att vi kan vara på middag hos vänner, med barn, trots att det dricks vin.
Allting får ju dock ske med måtta, jag skulle inte vilja ta med barnen till nåt ställe där jag vet att folk kommer dricka mycket, trots att vi är nyktra. Där är dte ju också många som tycker olika. Vissa kan tycka att det är ok, medan jag tycker att barn inte hör hemma på bland fulla människor,oavsett om föräldrarna är nyktra eller ej. Ibland kan det dock vara svårt med sånt där, t.ex. på bröllop, midsommar osv, då de som har större barn eller inga barn alls har svårt att förstå att man som förälder inte vill utsätta sina barn för en massa fyllon. Samtidigt är det varken kul för oss eller barnen om vi aldrig kan umgås med andra på högtider osv. Som tur är är de flesta som vi umgås med väldigt lugna och har själva småbarn, så problemet uppkommer väldigt sällan :)

Hanna sa...

Sv: Tackar :) Vad kul med nya tapeter! Ser fram emot att få se resultatet :)

Ja, vi får se hur det blir när de växer upp :) Det skiljer bara 13 månader mellan mig och min yngsta storasyster, men ändå är jag tightare med mina två äldre systrar, så det är nog olika hur man är som personer också :)

Jennie sa...

Åhh, tack snälla!
Jag är faktiskt så galet nöjd! Och kul att få göra sig extra fin med löshår någon gång då och då! =)

Hanna sa...

Sv: Ja, visst är det underbart att snön kom? Här har dock det mesta töat bort, hoppas på rejäl påfyllning och några minusgrader inom kort :)