onsdag 7 september 2011

Förskola

Sitter just nu och läser lite om de förskolorna som ligger närmast oss.... Munkberga är ju absolut närmast, bara typ 100 meter från oss, sen har vi Pitholms förskola på kanske fem minuters gångavstånd. När man läser på Piteå Kommuns hemsida så känns spontant Pitholms förskola betydligt mer pedagogisk och seriös än Munkberga - någon som har erfarenheter från någon av dem?

Vi kommer ju att söka till Z så att han har en plats när han fyller 1 då vi kommer att behöva nyttja den platsen lite nu och då så att jag kan plugga och även ta igen praktiken från HT10... Blir inga hela dagar inledningsvis, men några timmar här och där så att logistiken går ihop men ändå så att det blir regelbundet för honom. Det blir säkert himla bra. :)

4 kommentarer:

Anneli sa...

Min fantastiska vän Sara arbetar som förskollärare på Pitholms förskola. Hon är världens bästa och brinner för barn och älskar sitt jobb :)

Erika sa...

Det låter ju lovande! :P

Anna.E sa...

det där är nog väldigt olika vad folk tycker är bra och mindre bra. far och hälsa på på båda ställena och bilda dig en egen uppfattning om vad som känns bäst för just er. gå på magkänslan :)

Anna sa...

Mitt tips är att besöka de förskolor du är intresserad utav och bilda dig en egen uppfattning.
Det verkar vara ganska populärt att diskutera och jämföra förskolor och gärna föra vidare "hemskheter" man "hört". Alla tycker vi olika och ibland kanske det inte alltid är så lätt för förskolorna att tillgodose alla föräldrars krav och åsikter heller.