söndag 25 september 2011

Söndag igen då

Det känns ibland som att veckan bara består av måndag, fredag och söndag. Tiden går så galet fort! Fastän det inte känns som att jag gör nåt särskilt så håller jag ändå igång hela dagarna. Facinerande.

I lördags drog vi en sväng förbi stan, vilket vi ångrade när vi kom dit. Inte fasen hade vi tänkt på att det var löningslördag och ALLA var på stan. Eller så kändes det då iaf. :/  Vi fick till slut nästan plats på Nodo och käkade lite lunch där innan vi åkte vidare till lilla Timpans dop. Det var mysigt med bara den närmsta familjen och några nära kompisar. Så här i efterhand så var det kanske så man skulle ha gjort, det var så otroligt lugnt och avslappnat... Massor trevligt!

Idag drog jag, Åsa och Carmen iväg till Happis och söndagsshoppade lite. Trots mycket folk så var det rätt okej faktiskt... Vi fick plats när vi skulle käka lunch och vi behövde inte så alltför länge i kön till kassan heller. Jag handlade bara lite smått och gott - ex. liten stekpanna, värmeljus, sängkläder till Z, en dörrmatta, leksaker till Z, några tavelramar... Ja, ni förstår, bara lite ditt och datt. :)  Vi hade i alla fall en riktigt trevlig roadtrip med en massa surr och garv som vanligt. Tack för idag vännerna!

Nästa vecka är också full med roligheter, tar det i ett annat inlägg! :P

Inga kommentarer: