onsdag 25 april 2012

En sån här vore nåt!

En cykelvagn hade vi tänkt investera i - någon som har en sån från Biltema och har någon åsikt om den? 990:- tycker jag är rätt kurs nämligen.... :)

Cykelvagn

4 kommentarer:

Sandra och Lovis sa...

Jag har inte testat kust den där vagnen, men om jag ändå får säga vad jag tycker så tycker jag definitivt att ni ska lägga på några hundralappar och köpa en kombinerad cykel-/joggongvagn istället! :) skitsmidigt om man vill cykla till stan eller så! Biltema har en sån också som jag inte har testar heller iofs, men den vi har kommer från Coop och kostade inte ens tvåtusen, då får man vridbart framhjul och 40kgs lastutrymme, och vi är supernöjda med den! :)

Malin sa...

Vi har exakt denna modell och är riktigt nöjda. Har två barn ( 1 och 3 år) och den är lätt att cykla med även när båda barnen är med.

MalinKa sa...

Skulle vi inte ha slaktat vår vagn invändigt hade ni kunnat få köpa den till en billig slant. Vi har en sådan här (http://www.erlan.se/cavo-cykelvagnbarnvagn--for-1-barn-p-5149-c-564.aspx)

=)

Den kan man använda som barnvagn också om man köper till ett hjul samt ett styre. Smidigt om man cyklar till stan och sedan vill gå på stan en sväng....eller stranden....eller någon annanstans!

Jennie och Norah sa...

Exakt!
Nu är det ju överjäkligt komplicerat, och jag vågar inte knappt lämna en kommentar för jag vet att den kommer förmodligen att förvrängas a´det grövsta och jag kommer att få höra det :( Det är helt sjukt!

Och som sagt, det är ju lite komplicerat..Mer komplicerat än vad som skrivs, så det är inte så lätt att skaka av sig. Speciellt inte när det är folk som finns i min omgivning utan att jag kan påverka det..:(

Men tack för dina fina ord!
Det värmde! Kram!