torsdag 19 april 2012

Rapport

Detoxen går rätt bra, men det känns att kroppen varit van att få ett dagligt intag av koffein och godis. Jag har varit rätt trött och lättirriterad de här dagarna - abstinens kanske? :P  Idag känns det dock bättre och trots att jag dragit på mig en förkylning så är jag ändå lite piggare. Mycket skönt!

Var på första Bodypump-passet på nån månad och tro mig, det känns! Haha! Men det är skön-ont i de stackars musklerna och jag är nöjd över att jag inte behövde lätta på några vikter sedan sista passet innan uppehållet. Det innebär ju att jag kanske inte tappat såå mycket den här tiden utan träning... I hope. Så nu ska jag ta tag i konditionsträningen också, ska bara bli kvitt förkylningen först. Längtar massor - är hur taggad som helst! :D

1 kommentar:

Emmeli och Mio sa...

Ja, det är fint :)

Såg din andra kommentar också!
Alltså, det är rätt mycket jag inte är nöjd med.. Utformningen på köksön, handtagen på luckorna, storleken på skåpen och vitvarorna. Killen som hjälpte oss på IKEA var så stressad och tyvärr lät jag han stressa mig också, så det blev som det blev. Men men, jag överlever definitivt ;)
Hur går det för er med erat kök? Ser superfint ut!