måndag 28 maj 2012

Ajaj...

Jag vet att jag låter som värsta gnällspiken, men nu har stressen satt sig i magen - det är allt annat än kul alltså.... Någonting säger mig att det kommer att lätta efter att tentan är gjord på onsdag och vi blir klara med rapporten. Jag hoppas då det i alla fall. Har i alla fall haft en grymt effektiv pluggdag idag, fått sjukt mycket gjort så det var skönt. Ska fortsätta nu när Z har somnat och sen göra en tidig kväll.

3 kommentarer:

Jennie och Norah sa...

Usch, inte stressa! Nog för att det är svårt och nog för att jag är den stressigaste människan ever :p Men magen tar inte stryk, förstoppad som jag är, haha!

Hanna sa...

Hoppas att det känns bättre i magen nu, visst var det idag tentan skrevs?

Sv: Med vaxduk var det då väldigt enkelt, bara att klippa, nåla och gasa på med symaskinen :D Ska bli kul att se hur det går med den lite krångligare varianten.. :)

Hanna sa...

Sv: Ja, uppenbarligen är det ju så olika från person till person vad man tycker är ok..Vi kör på förskola och pedagog, vill de bli kallade för fröken på Astrids blivande förskola så lär hon sig nog det ganska snabbt :) Tack för kommentaren, det är kul att höra vad någon som är insatt i allra högsta grad tycker om saken.. :)