måndag 10 november 2008

Helgen

I helgen har vi mest haft det lugnt och skönt - om man bortser från en massa packande och städande... :)

Kommer inte ens ihåg vad vi gjorde i fredags... Eller jo! Jag och gubben såg den sämsta filmen på mycket länge - "Anaconda Offspring" med David Hasselhoff och en massa okända f-skådisar... Vi satt mest och garvade, allt var så sjuukt dåligt gjort - såg ut som nåt nån 17-åring gjort på skolan ellernå. Borde vara olagligt att hyra ut en sån film. hahaaaaa.


I lördags var planen att vi skulle packa och städa som galningar, men vi var jätteknäckta och slappade hela dan i princip. Nåt fick vi ju gjort, men inte var det mycket.
Kvällen tillbringade vi nere på Grindgatan och såg en riktigt bra film - "Felon" med Val Kilmer och Stephen Dorff. Rekommenderas!

Igår var det ju Fars Dag så vi åkte först till Davids pappa i Skellefteå och fikade lite, sen vidare till Svensbyn för att käka palt och fika hos min pappa. Det var längesen vi åt palt så den satt där den skulle, schwiimen kom som ett brev på posten. ;)

Sen mådde jag apa hela kvällen och natten till idag. Wihoo. Jaja, så går det när det fikas för mycket.... ;) Var kanske inte helt oväntat.

Jaja, nu ska jag duscha och sen iväg och jobba en stund.

Inga kommentarer: