tisdag 6 april 2010

Sjukt bra krönika...

....här - skriven av Calle Schulman.

Klokt och tänkvärt.

3 kommentarer:

Jessica sa...

GRYMT bra skrivet och jag håller med. Skit i 12v, man är ju med från plus:et tills.. Ja, vad som än händer o hur det än går!! *KRAM*

carmen sa...

är det nåt jag har missat? Anyways.. Mycket bra artikel, fast jag är en av de som bestämde för att vänta, inte 12, utan 18 veckor, efter ultraljudet, och vi gjorde så pga att varken min man eller jag är bra på att hantera när folk tycker synd om oss, eller det e mest jag som är gjort så.. Vet inte varför.. Vi har gått igenom bara 1 missfall, och det ska inte handla om mislyckande, utan man ska vara säkert på att kroppen gör sitt jobb genom att stöta bort ett foster som inte ha alla bästa förutsätningar för att bli en frisk människa när den kommer ut i världen.
Beslutet at berätta och glädjas om ett nytt liv är helt enkelt personligt och i båda fall ska respekteras... Som i allt i livet ;) kram!

Erika sa...

Carmen: Nop, snubblade över den när jag läste lite bloggar tidigare idag och tyckte att den var bra skriven.... :) Och jag tycker som du, man bestämmer själv när man vill berätta - och det ska vara okej om man vill göra det i v6 eller 16 typ. :D Kramis!