onsdag 23 februari 2011

Dagens ToDo

Idag blir det en runda på stan med lilla familjen. Vi tänkte vara lite modiga och käka lunch där också, får se om lillen tror sig sova under tiden. Lite nervöst, men det är ju bara att gå hem om det skulle bli ledsamt eller så.... :P  Går säkert bra.

Detta ska inhandlas/kikas efter:
  • Ny fuktkräm
  • Ett par byxor
  • Tröjor av lite olika slag (såg att Cubus hade nåt bra erbjudande nu, ska kolla där)
  • Pyjamasar till Zack

4 kommentarer:

Jessica sa...

Du vet väl om att det är sepekallt?

Tess D. sa...

Tips: Ta pyjamasar utan fot! De snor bara in sig i de där "tossorna"... Själv hade jag nästan bara köpt såna till Theo för jag tyckte de var så söta. Hmm. KappAhl har himla bra och gosiga utan fot. Även Lindex såklart. =) Good luck!

Emma sa...

Använder du ammningströjor eller kör du på vanliga? :) Funderar kring det där och just nu känns det som att man allra helst använder vanliga tröjor efter alla dessa månader med gravidtröjor ;)

Hanna sa...

Hoppas att det gick bra på stan, tyckte det var lite nervöst första gången, men nu är det "som vanligt" :)

Sv: Förstår precis hur du menar, när man märker att andra har det likadant så känns det inte längre som världens katastrof. Man vet att såhär kan bebisar vara, men det blir folk av dom ändå :D Hoppas att det funkar med maten för både dig och Zack, precis som du skriver så måste du hålla hårt i dina kilon så det blir något kvar :) Jag var orolig i början när jag gick ner mer än jag tyckte var OK, men nu har det "landat" och jag ligger stabilt på samma vikt trots amningen :) kramkram