lördag 5 februari 2011

Mitt i helgen

Alltså lördag idag då. Gubben är ledig idag och imorrn - jeejjj! :)   Kanske att vi drar till Bersika och familjen Karlsson och ser lite film ikväll om lugnet håller i sig. Förmodligen gör det det.

Jag har inte mycket att skriva just nu eftersom det inte händer nåt mer än att jag är tokfrustrerad och att det i dagsläget verkligen känns som att Junior aldrig kommer att komma ut! Jag kan få nåt litet "värkanfall" och tänka att "YES, nuu händer det!" - och så slutar det bara med att jag måste gå och antingen släppa en fis eller gå på dass och göra nr2. Förstår ni besvikelsen?? :/  Vi har en tid hos barnmorskan på måndag som hon inte trodde att vi skulle behöva komma till. Vet ni vad? Jag tror att hon har fel, fel, fel. FEL.
Gaaahhhhhh!!! Kom ut nu, ensvisa lilla unge!

Lätt den envisaste i den här stan just nu!

4 kommentarer:

Mallan sa...

Nu tycker jag att du håller igång h-e-l-a dagen med diverse göromål, aller varför inte gå i trapporna i hyreshuset? Kanske kussen kommer sig ut nångång (=

Frugan F sa...

Ja kom igen nu Junior!!! Det är inte snällt att låta mamma o pappa gå och längta såå mycket efter dig!

Här kommer ett officiellt vräkningsbesked!! Dags att flytta ut!

Isa sa...

Jag vet hur det känns!! Jag gick över 16 dagar med Theo. Hade varit naiv och inställd på att få typ 3 veckor innan, men så blev det icke :) Jag hoppas hoppas hoppas det sker i helgen, att gå över längre borde vara strängt förbjuden!! Stor kram och lycka till!

anna e sa...

provat den omtalade "färdknäppen"??? :)