torsdag 14 juni 2012

Hemmasalongen har slagit till igen!

Jupp! Bestämde mig för att frisera Zack idag då stackarn blir så galet varm under allt hår. Lånade Js maskin då vi har tappat bort distansen till våran. Det tog verkligen emot och det var skitjobbigt att kapa av hans långa svall, men herregud så söt han blev! Hans fantastiskt söta fejs och fina ögon kom verkligen fram och så här i efterhand önskar jag att jag gjort det här för längesedan! :D

Sötaste ungen ever! :D
Sen har jag även beställt hem ett myggmedel som är godkänt för barn under tre år. Alla vanliga myggmedel bör ju inte användas på småttingar annars, men då blir de ju fasiken bortburna av äckelmyggen. :S  Så vi ska testa detta medel och så får vi hoppas att Z slipper få fler såna där blaffor som han fick tidigare (en syns fortfarande i ansiktet på bilden).

Vi åkte förbi Barnens Hus idag och köpte en ny matstol till Z - en sån där TrippTrapp-modell fast ett annat märke. Svart och snygg så nu ska killen få öva på att sitta utan bygel på den stolen när vi käkar. Tack och lov så följer det med ett säkerthetsbälte typ, så det känns skönt att han inte kan trilla ner när han sitter där... :)


Provsitter nya stolen

7 kommentarer:

Jessica sa...

Men guuuu va söt han vart i snaggen :D

Madde sa...

Åh, vad är det för myggmedel du hittat som är godkänt för små barn? Harry får också världens blaffor av myggen! :/

Erika sa...

Madde: Det heter Noskito och finns att beställa på en sida som heter Familjeapoteket! :D

Erika sa...

Madde: Det heter Noskito och finns att beställa på en sida som heter Familjeapoteket! :D

Madde sa...

Tack! :D

Malin sa...

Vilken fin stol! Vilket märke? och hur är de i pris jämfört med triptrap?

Erika sa...

Malin: Det är en Baby Dan-stol från Barnens Hus, gick på typ 1100:-. Har ingen aning om vad TrippTrapp-stolarna går på... :) http://www.babydan.com/default.aspx?id=1011&recordid1011=76 <---länk till baby Dan!