onsdag 20 januari 2010

Mycket i huvudet idag....

....till skillnad från hur det vanligtvis är. höhööö.... :P

Idag har jag iaf varit till Sunderbyn på möte inför vad som komma skall och det kändes hur bra som helst - jag gillar verkligen kirurgen, en läkare med humor är det inte ofta man träffar! :D   Så nu har jag fått ett datum när det ska ske... *nervööööst*  Den 3:e mars, det är då det händer! Tjohoo vilken grej!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Åhh det lät ju hur bra som helst att din läkare var bra menar jag sen vet du ju att jag kommer att oroa mig ..men shit det e ju snart alltså !!! håller redan tummar och tår att det ska gå bra !!! Kram

Greta sa...

Å så kul att det börjar närma sig, hoppas det går bra.

Therese sa...

Åh fy fan vad kul! Det är ju snart för tusan!

Anonym sa...

Jag följer din blogg med jämna mellanrum, tycker om den.=) Men jag verkar ha missat vad det är för op du ska göra. Kan du inte berätta om den, vad det innebär & varför. Jag har som sagt inte så stor koll men när jag tittar tillbaka på dina gamla inlägg så skriver du om nån viktoperation, är det den du ska göra?
Tack för en bra blogg!=)
Hälsningar/ A-K

Camilla sa...

Hejja hejja!! Jag håller tummarna för dig, behöver du stöd under flytperioden innan op så har jag lite knep ;)

Sofie sa...

Å, vad spännande! Skriv gärna mer om hela grejen, är det t.ex. lång tillfriskningstid eller kan du leva normalt genast efteråt? Och vad händer med kosten, kan du äta allt men i mindre portioner eller?