tisdag 26 januari 2010

Vetrinärbesök....

Idag har Rejsa varit på sitt första icke-obligatoriska vetrinärbesök pga en liten "knöl", eller vad man nu ska kalla det....  Vetrinären klämde och kollade lite på den medans Rejsa försökte pussa på henne. :)  Vetten kom iaf fram till att det var en cellförändring som tydligen var vanlig och det var bara att ta bort den. Hon ska inte ens söva Rejsa, utan bara ge henne lugnande och lokalbedövning. Det känns ändå helt okej. Nackdelen var att knölen sitter på ett ganska rörligt ställe på benet så det blir inte annat än lugna koppelpromenader tills det läkt klart. Blir en massa extra hjärngympa så att stackaren inte blir helt knäpp. :P 

7 kommentarer:

Greta sa...

Så bra, skickas den på analysering så ni får veta on den är god eller elak artad?

Erika sa...

Det gör den säkert! De brukar tydligen vara godartade, de där - men man vill ju ändå veta liksom...

CK sa...

Vilken tur att det såg ofarligt ut och att det e nåt lätt att åtgärda :D Det blir nog kämpigt för Rejsa att försöka ta det lungt medans det läker.. men hon fixar säkert det! :D Kram!

Erika sa...

Carmen: Jo, vi kan ju låtsas som att hon kommer att kunna hålla sig lugn i ett par veckor.... ;) Lilla Loppan..

Greta sa...

Hej du har fått en lite gåva i form av en avard i min blogg. Känner du för det kan du skicka den vidare.

MalinKa sa...

se där.... vi fick nå medel som vi skulle pensla på Kibo i en vecka tror jag det var. Hans "vårta/tumör" var skitäcklig eftersom han kom åt att slicka på den. Köpte en uppblåsbar "badring" på djuraffären som funkade mycket bättre än tratten. Men dyr som fasen var den.....får väl använda den som sittring efter förlossningen. =)

Erika sa...

Malin: Jo, vi fick nå tjosan som vi skulle stryka på innan och vi köpte också en sån där sviindyr "badring" - funkar dock sju resor bättre än tratten... :) Ja, vad gör man inte för de fyrbenta hårbollarna?