torsdag 12 mars 2009

Härligt trött!

Efter lunch (13.00) idag så begav jag och Loppan oss in mot stan - premiärturen med sparken vi hämtade hos pappa igår. Gick hur bra som helst! *glad* Och det bästa är att när hon får trava så drar hon inget heller, skönt - men det blir mer jobb för matte. ;) Bra träning inför cykelsäsongen! Det var faktiskt hennes första prommis med lite tempo, och hon klarade det galant!
Väl inne i stan mötte vi upp med Malin och Eddie för en stunds träning på Nolia. Det gick riktigt bra, tills Rejsas löp blev lite väl mycket för stackars Eddie. Oj, så kärlekskrank han var! Rejsa sa heller inte ifrån när han försökte "komma till"... Kan det vara så att hon redan är i höglöpet? Är ju bara dag 9 än.....
Hur som helst så var klockan 15.45 när vi kom hem så både jag och Loppan ligger och vilar lite nu - slagna hjältar. Det är skönt när man känner att man gjort nåt och med gott samvete kan slappa i soffan.

Inklickningen får vänta till imorrn.

1 kommentar:

Therese sa...

Hade ju tänkt komma till er och promma, men så läste jag din blogg och den såg lite fullspäckad ut idag så det får bli någon annan dag =)