lördag 16 maj 2009

Hundutställning

Vad? Nationell utställning i Sjulnäs
När? Idag
Hur? En "slät etta", dvs en etta i kvalitet men en tvåa i konkurrensen. Vi är nöjda då Loppan skötte sig exemplariskt - som vanligt!

Dagens kritik:
"Välutvecklad juniortik, dryga året. Korrekt bett. Kunde vara något bättre utfylld i nospartiet. Tillräckligt mörka ögon. Luftigt höger öra. Kraftig hals, mycket bra kropp och benstomme, något brant i korset. Bra vinklar bak, måttliga rörelser som borde ha bättre drive. Trevligt temprament. Skulle behöva vara fastare i muskulaturen."

Vi är nöjda med kritiken, trots att det var lite att fixa innan nästa utställning. Jag gillar när det är så konkret vad det är som brister. :) Vi vet ju att hon inte är välmusklad än då vi velat vänta in röntgen innan vi sätter henne i hårdträning - men nu blir det andra bullar! ;) Och hon har inte snygga öron, så att det bara blev kritik på ena örat är ju en seger bara det. Hahahhaaaa!

De tips vi fick av våran underbara uppfödare igår gav verkligen utdelning idag! Jäklar i mitt snöre vilken skillnad på Loppans "stå"!!!!


Och som vanligt skymmer jag nästan hela Loppan, men kolla hennes bakställ - det tar sig!!

3 kommentarer:

Angelica & Helena sa...

Tack för din kommentar, kändes skönt att höra att man åter igen inte är ensam ute i denna rottisvärld med en liten illbatting!;) Vi känner redan att han börjar bli bättre, så det går åt rätt håll iallafall! Vilken skönhet ni har fått tag i, Plexus kan han!:)
vänliga hälsningar
/Östersundsgänget Angelica & Helena, Xerox o Nova

Carmen sa...

duktig Rejsa!!, hon e bara nybörjare så med lite arbete blir hon snart en vinnare! good work!

Johanna sa...

Hallåj Erika!!
håller med föregående talare...snart så sitter det!!

Tack för gratulationen förresten jaa det gick ganska hyfsat i BIS-ringen om man säger så..hon blev BIS etta!!!...:)