söndag 18 juli 2010

Utställningsresultat

Kv: 1
Kk: 2

"Scissorbite, needs little more pigment in lips. Feminine head with good scull, dark brown eyes, good earset, neck, little bit snypin muzzle. Good body but needs to be a little bit stronger in back. Good angulation. Needs to be stronger in back in movement, loose in front, good tailset."


Och som sagt, det är inget vi är överraskade av - hon skulle verkligen behöva bli fastare i kroppen. Så framöver blir det cykelturer och lite backträning... ;)  Nästa år ska hon fasen börja plocka certen som vi missat i år - så det blir appellkurs till våren (verkar inte som att de har någon sån kurs på bruks i höst) och få henne fastare i kroppen. Jäkla säkert!







Ja, jag är en dålig förlorare.

3 kommentarer:

Camilla & DeNiro sa...

Jag tyckte det såg stabilt ut i ringen! Niro & Jag har cyklat en hel del i sommar och det har gett ganska bra resultat. Dessutom är det gode härligt att glida fram på cykel och få se att hunden får ta ut sig på ett helt annat sätt en då man promenerar.
Lycka till med appellkursen!

Erika sa...

Tack!
Ja, precis! De kan sträcka ut på ett helt annat sätt man man hojjar.... Så det måste vi börja om med! Till vintern får man väl ta sparken. :P

Mamman sa...

....och sparklåda:))