fredag 27 februari 2009

Fulmat, Isa Form och middag ute

Vi har haft en riktigt härlig dag idag! :)

Sov till halv tio(!) imorse, sen gick vi ner och slappade i soffan lite... *skönt* Då ringde Jessica Aa och frågade om vi skulle hänga på och käka lunch på Max - jomenvisst, inte bangar vi på sånt. ;) Sagt och gjort, vi gjorde oss i ordning och åkte iväg och käkade. Det är egentligen inte så gott med fulmat, det är mest bara lindrigt då man slipper disken typ.
Efter maten så åkte vi vidare till Öjebyn för att titta på Åsas nya frilla. Den var grymt snygg! :D
Sen hem igen och lite attackvila i soffan innan det var dags för att piffa till sig lite mer och åka in till stan igen. :)
Familjen Aa bjussade på käk på Golden Dragon - såååå smarrigt och otroligt kul! Tack snälla ni! :)
När vi satte oss i bilen för att åka hem från stan så känner jag att den går hackigt och så börjar motorlampan blinka och lysa om vartannat. Jihoo så kul. Jag hatar verkligen när bilar krånglar, det är få gånger jag är så arg som jag är då. Tur att vi har RallyMicran....

Efterrätten käkade vi hemma hos oss medan vi spelade lite Guitar Hero. Det var hysteriskt roligt eftersom det var Jessicas första omgång och hon garvade som besatt - hennes skratt smittar verkligen av sig! Riktigt härligt! :D Men hon lärde sig dock snabbt och nu vill hon köpa ett PS3.... ;) hahaaaa!

Vi böt sena bröllopspresenter - vi fick äntligen ge dem presenten som legat och väntat sen i juni i fjol! Jeeejjjj! Vi gav en IsaForm-tavla och fick ett presentkort på samma ställe... ;) Så nu har vi beställt en tavla som ska hänga i hallen. Mycket najs! Tack tack! :D

1 kommentar:

Jessica sa...

Men din lilla rackarjävel. Äter du på Golden nu??! HAHAHA