söndag 6 november 2011

Buzzar - Natusan

Jag är ju en Buzzador, som jag berättat tidigare, och det innebär att jag får testa en massa saker helt gratis. Det är hur kul som helst! Vill du också bli en Buzzador (kostar inte en krona!) så gå in på https://www.buzzador.com/buzzador och anmäl dig nu! Ange mig som den som tipsat dig om detta så blir jag jätteglad - mitt alias där är Rockerika.

Den här gången har jag fått produkter från Natusan hemskickade för att prova på Zack - Natusan Bedtime Bath och Bedtime Baby Oil.


Natusans god natt-rutin
Natusan® har tagit fram ett förslag till en god natt-rutin som bygger på tre steg. Deras milda serie Natusan® bedtime med lugnande och avslappnande egenskaper kombinerad med god natt-rutinen är genom studier bevisad att hjälpa bebisar att somna lättare och att sova bättre under natten.

1. Kvällsbad Börja kvällsrutinen med ett bad, vattnet bör hålla ca. 37°C. Häll gärna några droppar av Natusan® bedtime bath i badet och blanda runt, för mild och skonsam rengöring av din bebis hud och hår. Om din bebis redan fått mycket hår kan det vara bra att tvätta med ett milt schampo. Vi rekommenderar Natusan® bedtime shampoo med lugnande doft och milt rengörande effekt. När du badat färdigt lyfter du försiktigt upp din bebis och sveper in honom eller henne i ett mjukt badlakan. Torka ordentligt torrt i alla veck.

2. Babymassage Innan du klär på din bebis efter badet kan du passa på att ge honom eller henne en mysig massagestund. Det bör vara behaglig temperatur i rummet och det är bra om det kan vara lugnt och stilla under hela massagestunden. Till babymassagen passar det bra att använda Natusan® bedtime baby oil, som även återfuktar din bebis hud.

3. Lugn stund
Efter badet och babymassagen kan du hjälpa din bebis att slappna av genom att läsa en saga eller nynna lugnt och stillsamt. Undvik lek eller aktivitet så att din bebis blir riktigt sömnig. På detta sätt ger du din bebis möjlighet att lära sig att hitta lugnet i sig själv, vilket underlättar även på natten. Lägg bebisen ned innan den somnat och försök undvika att den blir beroende av att vyssjas eller ammas till sömns. Skapa en rogivande miljö i sovrummet och se till att det inte är för varmt. Tänd gärna en nattlampa och varför inte spela lugnande musik?


Deras symbol Dokumenterat mild är din garanti för att Natusan® babyprodukter är milda och skonsamma. Samtliga ingredienser är noggrant utvalda. Alla produkter är kliniskt testade och har genomgått hudirritations- och allergitester.



Symbolen No More Tears® betyder att produkten inte svider i ögonen. Detta är extra viktigt för bebisar som inte har fullt utvecklade blinkreflexer och tårkanaler. Produkten har genomgått omfattande tester där effekten på ögonen jämförts med vanligt vatten.


Bedtime Bath
Mild, flytande barntvål med den lugnande doften Natural Calm® för rengöring av din bebis hud och hår. Använd några droppar i badvattnet eller direkt på kroppen för att göra huden ren utan att torka ut. Passar bra till godnattstunden, förstärker känslan av stillhet och ro. Märkt med symbolen No More Tears® som innebär att tvålen är lika mild mot ögonen som vanligt vatten.

Bedtime Baby Oil
Skyddande och återfuktande barnolja med den lugnande doften Natural Calm®. Smörj in din bebis för att återfukta huden direkt efter badet eller när huden känns torr. Skapa gärna en rutin för att se över ditt barns hud varje dag, kanske innan läggdags eller vid blöjbyten. Passar utmärkt till babymassage innan sängdags.


Jag återkommer med betyg på dessa produkter då vi bara hunnit använda dem en gång hittills, men den gången vi har provat så är vi väldigt positivt inställda till dem! :)

Det följde även med rabattkuponger på dessa två produkter, så om någon (gärna då inom kommunen) vill ha ett par såna så hojta så lämnar jag dem i era brevlåda! :D

Inga kommentarer: