lördag 12 november 2011

Så fruktansvärt less alltså....

Lilla Z har åkt på sin tredje förkylning den här hösten... Han har väl hunnit vara frisk i typ en vecka mellan gångerna. Stackars liten. :(  Om man bara kunde ta över det krassliga så han skulle slippa hosta och snora så himla mycket.... :S
Sen går det ju inte att undvika dessa förkylningar heller då ALLA är mer eller mindre sjuka. Skulle man försöka komma undan så får man ju isolera sig hemma utan vare sig besök eller utevistelse - ever! Det funkar ju liksom inte.... Om inte annat så skulle vi ju allihopa förlora förståndet utan socialt liv.

2 kommentarer:

Therese sa...

Stackars Zacke! Man tycker så synd om dem när de är så där små och försvarslösa. Det ser ut som att de verkligen funderar varför i hela friden man är så hemsk med dem när de tex inte kan andas pga näsan full i snor. Sen blir man fan knäpp av att vara hemma. Varit hemma mer eller mindre i en månad nu pga Tims ögon och det gör mig galen!

Tess D. sa...

Så tråkigt! =( Pass upp bara på om han är rosslig & har slem i halsen för då kan det vara luftrörskatarr på g, tydligen jättemånga som har det just i höst. :S Theo hade ju det men är tack och lov äntligen frisk.. *ta i trä* Det är så tradigt när förkylningarna avlöser varandra, till slut vet man inte vad man ska göra, vi har typ fått ha Theo i "karantän" ett tag nu för hans immunförsvar var verkligen i botten och de flesta var ju snuviga osv. Annars är promenader att rekommendera om de inte har feber vill säga, det ska vara bra med frisk luft och en "helt bakteriefri miljö" som det är utomhus. =) Hoppas han får bli frisk nu och vara frisk. Kram!!

PS: bilden du har längst upp på bloggen är bara sååå sjukt fin! <3 En riktig kärleksbild! =)