torsdag 27 januari 2011

=)(%/"¤#/&/=!¤#

Vilket roligt avslut på den här dagen då ens... ://

Upptäckte att våran soffa är trasig i stommen - den har GÅTT AV! Vi vet varken när eller hur fasen detta har kunnat hända då vi knappt sitter i just den delen av soffan.... Märkte det när jag skulle kolla om Rejsas leksak låg där under, tyckte då att soffan var ovanligt låg just där och ropade på gubben som kom och tog isär soffan. Och jepp, i skarven där så hade stommen på den långa divandelen gått av så den hängde på trekvart. Vilket jävla mysterium och föga underhållande.

Så himla kul. Det var ju verkligen precis vad vi behövde just nu. Helvete!

6 kommentarer:

Sussie sa...

Nu kanske du surar ihop lite men det är det där som kallas lyxproblem Erika ;)
Snart föder du ett perfekt litet älskat barn då betyder en trasig soffa nada...
Kram

Erika sa...

Haha! Ne, inte surar jag ihop - blir bara så förbannad när det är en ny soffa (har väl kanske haft den ett år) som i princip gått mitt itu.... Tänker att det är kul att ha nåt att sitta och amma i och så typ.
Men visst längtar vi efter lilla Junior mer än nåt annat! :)

Sandra och Lovis sa...

Vrt komemr den ifrån? Om den är ny kan ni ju faktiskt reklamera! Vi har fått reklamera våran soffa flera gånger de senaste åren.

Sofie sa...

Är det en Ikea-soffa? Jag läste för länge sedan om en familj som fått ny två gånger för att någon lång träbit under soffan, i stommen alltså, hade gått av. Då handlade det om att träet var försvagat just där p.g.a. ett kvisthål i träet.

Hoppas ni får byta! Och gratis hemkörning och bortforsling av den gamla bör ingå då man är höggravid! :)

Erika sa...

Vi har köpt den på Europamöbler här i stan, tror att de ska få sig ett besök idag med lite bilder på skadan. Sen, som du säger Sofie, så får de fasen komma hit och byta ut den - det är det minsta de kan göra!! :P

Emma sa...

Sv: Japp, om alla veckor går lika fort som den här har gjort hittills då är vi snart där! :D Om man nu inte behöver gå 3 veckor över tiden som Sunderbyn tydligen har som "max"... :P Får se om jag har rätt i min gissning att er Junior kommer inatt ;) Tänkte faktiskt imorse "Erika kanske får bäbis nu" men såg sen att nejdå, hon är hemma ;) Spännande när man vet så många som ska få nu det här halvåret, man väntar ju liksom för andras skull också! :D