lördag 29 januari 2011

Varning för känsliga - äckelinlägg!

Jag tror bestämt att en del av slemproppen har lossnat nu på morgonen! Jeejjj! Det som kom ut var iaf genomskinligt, segt som snor/rx-lim eller nåt sånt och det såg väldigt suspekt ut... Petade lite på det med en tops och det var inget som gick att "dela" på (jag veet att det låter äckligt, men jag var bara tvungen).
Håll tummarna för att det snart händer nåt! :D

7 kommentarer:

Ulrika sa...

Låter helt klart som mproppen! Dock kan den gå veckor innan, men om förvärkarna börjar tillta så är du nog på god väg! Min gick på BF, men sen kom det mer och mer samt m röda strimmor som brukar vara tecknet och BF+10 är hon född. Håller tummen!

Anonym sa...

Yeeeey! Min slempropp började släppa på BF+4 och BF+8 gick vattnet och Liam är född! Det är ett tecken!! /Evelina

Emma sa...

Kanske han tittar ut på måndag då (om nu inte det går fortfare för dig när proppen gått)! Om han inte hellre vill bli ett februaribarn vilket jag iaf skulle ha full förståelse för, februari är bästa månaden att fylla år i, haha ;)

Jennie och Norah sa...

Jaaaa vad spännande!!
Men nu får du rappa på - Jag har ju tippat idag ;)
Många kramar och stort lycka till inför vad som komma skall!

Cicci sa...

Följer din resa här och jag ska hålla tummarna att det kommer igång snart! :) För min del så gick slemproppen och tidigt morgonen därpå kom Charlie :)

Mallan sa...

Jeeej, nu är det säkert nära!! (= Har ingen aning om vad slemproppen är då jag aldrig hade ngn (lr jo det måste jag ha haft, men märkte aldrig då den for) Men det är ett gott tecken! Inatt åker du in och imorgon kommer han! Hoppas hoppas!

isa sa...

Åh nu är det nära! Min slemboll kom 2 dagar innan Theo. Gissar på en 1 februari-kille jag! LYCKA TILL NU!!!